It’s alive!

-Har du någon sida som du skriver något roligt på nu för tiden, frågade hon försiktig vid fikabordet. Jag brukade alltid läsa förut.
Jag svarade att jag tyvärr inte hade det, att jag har startat upp många försök till nya skrivprojekt, men att det liksom inte blir något med dem. Men så tänkte jag:
Jag har ju faktiskt Lantisbulletinen lagrad i en backup-fil, jag kanske skulle…

Sagt och gjort, och här är den! Lantisbulletinen revived, i nygammalt och bitterljuvt format! Alla gamla inlägg finns att läsa, men tyvärr inga bilder. Vi får se om jag får ordning på det senare.

Har det hänt något sedan sist då? Senaste inlägget skrevs ju före jul 2015, liksom. Jo, massor, men allt tänker jag inte avslöja här och nu, utan det får ge sig med tiden här i inläggen. Avslöjas kan dock att byggarbetsplatsen i huset, även kallat ”hôlet”, förvisso fortfarande är en byggarbetsplats, men att det nu allt mer börjar likna ett rum, ett blivande kök, närmare bestämt. För den som är intresserad av att läsa om när Henrik satt och grävde med grävskopa i det där rummet, så finns inlägg (med bilder) kvar att läsa HÄR (länk till Energimannen öppnas i ny flik). Sedan den tiden har det tillkommit betonggolv med golvvärmeslingor, gips på väggarna, eluttag, pärlspont och inbyggda spotlights i taket. Just nu byggs en ny vägg ut mot gamla delen av huset som ska skärma av när gamla delen ska rivas och byggas nytt. Vad jag har JAG bidragit med då? Jo, förutom god mat och glatt humör, så har jag spacklat och slipat väggarna och målat den förbannade pärlsponten så jag kan kräkas. Om jag NÅGONSIN skulle komma på tanken att framhärda att pärlspont är den enda rätta takbeklädnaden över en hel våning igen, så är det fritt fram att låsa in mig i ett rum med vadderade väggar.

Härligt att vara tillbaka. Nu kör vi!

Hôlet då (2010) och hôlet nu (2018)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *