Lantiskrubb

Välkommen till Lantisbulletinens lilla receptsamling!

Att ha möjlighet att odla och föda upp sin egen mat är sannerligen att leva det goda livet. Det kostar, och det kräver arbete, men så smakar det också så mycket bättre.

Egenodlade grönsaker från kökslandet
Grönsaker från eget köksland är värt hur mycket som helst

 

Här finns de recept som publicerats i bloggen som länklista i alfabetisk ordning. Recepten är på intet vis mina egna, mer än att jag ibland gör om hittade recept utifrån vad jag råkar ha hemma. När det finns någon att kreditera, så krediteras vederbörande i texten i blogginlägget. Länkarna öppnas i nya flikar i din webbläsare. Den här sidan uppdateras hela tiden allt eftersom det kommer nya recept.

 

A

Aroniasylt

B

Bryggarsoppa

C

D

E

F

Fläderblomssaft

G

Gammaldags vaniljglass

Grönkålssoppa

H

Honung- och vinbärskaka

Humleskott, vitlöksfrästa (lunchtips)

I

J

K

Kycklingsoppa , redd, på skrov

Krusbär- och fläderblomssylt

L

Lammfilé, gräddstuvad

Latmansscones

Lins- och tomatcurrysoppa (Dagen-efter-soppan)

M

Mjöd

Morotsmarmelad

N

O

P

Pam’s Piccalilli (senapspickles)

Pizzasallad

Potatissallad (Vadviharhemmapotatissallad)

Potatisgratäng med fetaost och soltorkade tomater

Pumpasoppa (remodelled)

Pumpabröd

Purjolökspajer (små)

Q

R

Rabarbermarmelad

Rabarbermuffins

Rabarbersnaps 

Röda vinbärssaft

Rönnbärsgelé

S

Semmelknödel (knedle)

Snabblagad pepprig squash- och korvpytt (lunchtips)

Squashsufflé ( Hugh’s One egg, one courgette soufflé)

Stekt sill (lunchtips)

Struvor

Svartvinbärssnaps

Svartvinbärssorbet

T

U

Ugnsomelett med nässelstuvning

V

Varma mackor med kantarellstuvning

Vinbärsparfait

Världens enklaste bröd

X

Y

Z

Å

Ä

Älgfärsjärpar

Ö

Öl (övergripande beskrivning)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *